Banc d’instruments

Què és?

El Banc d’Instruments és un servei que ofereix l’escola per aquell alumnat que comença el primer any d’instrument i encara no en disposa. D’aquesta manera, pot realitzar les seves primeres classes i dur-lo a casa per al treball personal. Els alumnes de primer any d’instrument tenen prioritat sobre la resta de sol·licitants.

De què disposem?

L’EMAP ofereix, per al curs 2020-2021: clarinet, flauta travessera, saxo, trombó, trompeta, guitarra (mida petita), violí (1/4 i 1/2) i violoncel.

Com gaudir del servei?

Podeu fer la sol·licitud telemàticament en aquest enllaç. En ella, us comprometeu a tenir-ne cura i a abonar el cost del lloguer.

El preu mensual del lloguer de l’instrument per al curs 20/21 serà de 6,10 € i es cobrarà per domiciliació bancària, juntament amb la quota de l’escola de música, el primer dia hàbil de cada mes.

Tal i com s’expressa al full d’Acord de manteniment, en cas de pèrdua o que l’instrument es faci malbé, l’alumne/a es compromet a reparar-lo o bé substituir-lo per un instrument d’igual preu. L’alumne/a es farà càrrec del manteniment rutinari de l’instrument com són la substitució de cordes, canyes, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s