Banc d’instruments

Què és?

El Banc d’Instruments és un servei que ofereix l’escola per aquell alumnat que comença el primer any d’instrument i encara no en disposa. D’aquesta manera, pot realitzar les seves primeres classes i dur-lo a casa per al treball personal. Els alumnes de primer any d’instrument tenen prioritat sobre la resta de sol·licitants.

De què disposem?

L’EMAP ofereix, per al curs 2016/2017: clarinet, flauta travessera, guitarra, saxo, trombó, trompeta, violí i violoncel.

Com gaudir del servei?

Si esteu interessats en disposar d’un instrument cal omplir la SOL·LICITUD DE LLOGUER DEL BANC D’INSTRUMENTS. En ella, us comprometeu a tenir-ne cura i a abonar el cost del lloguer.

El preu mensual del lloguer de l’instrument és de 5,97 € i es cobrarà per domiciliació bancària, juntament amb la quota de l’escola de música, el primer dia hàbil de cada mes.

Tal i com s’expressa al full d’Acord de manteniment, en cas de pèrdua o que l’instrument es faci malbé, l’alumne/a es compromet a reparar-lo o bé substituir-lo per un instrument d’igual preu. L’alumne/a es farà càrrec del manteniment rutinari de l’instrument com són la substitució de cordes, canyes, etc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s